Man Gjonbalaj artisti i ri nga Malësia sjell një super këngë

I ri dhe i talentuar vetëm 20 vjeç, por nëse mendoni se muzika e tij dhe mënyra e të kënduarit është e njëjta me bashkëmoshatarët e tij gaboheni. Quhet Man Gjonbalaj dhe muzika e tij është mjaft shqiptare me tradita madje dhe ka ardhur me këngën e parë me titull “Luje” ku ai ka bashkëpuar me emra si Genc Prelvukaj dhe Granit Ismajli. Djaloshi talent i fle mirë në rrymën balada dhe këngë dasme e plot ritmike siç edhe edhe kënga e sapo ardhur. Ai vjen nga Vuthajt e sikur po ecën në hapat e Genc Prelvukaj, ndërsa ka kënduar që në moshën 3 vjeç por ka 4 vite që ka nisur të këndojë në publik. Nëse do tê donte një bashkëpunim ai preferon me Genc Prelvukaj, Ermal Fejzullahu apo Dj.Gimi O. Ne ju fftojmê ta dëgjoni e ta klikoni këngën në linkun më poshtë.

Të fundit në përqindje