GazetaMax
Lajme

“Merhamet” fillon shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë

Organizata Kulturore Humanitare “Merhamet” në kuadër të donacionit nga Mbretëria e Arabisë Saudite, gjegjësisht nga Qendra e Mbretit Selman për Ndihmë dhe Punë Humanitare, nga sot në qytetin e Shkupit filluan shpërndarjen e ndihmave humanitare për nder të muajit të bekuar Ramazan.

Prezentë ishin edhe përfaqësuesit e deleguar nga Këshilltari pranë Oborrit Mbretërorë të Arabisë Saudite, Dr.Abdulla Bin-Abdulaziz el- Rabia, i cili ka përcaktuar që ky ekip të merrë pjesë në realizimin e këtij projekti, si dhe përfaqësuesi nga Ambasada e Mbretërisë së Arabisë Saudite në Shqipëri.

Kjo pako ushqimore përmban artikuj kryesor ushqimorë, duke filluar nga mielli, vaji, orizi, makaraonat, krypa, fasulja e tjerë.Ky aktivitet do të vazhdojë në ditët në vijim, në të gjithë teritorin e Maqedonisë së Veriut.

 

Related posts

Haliti: Është koha për zbatimin e reformave të cilat deri më tani nuk janë bërë

Gazetamax.mk

Aksion i madh i inspektoratit komunal në Tetovë

Gazetamax.mk

Ali Ahmeti në Top Story: Me hyrjen në BE do kemi ndihma të mëdha

Gazetamax.mk