GazetaMax
Lajme

Mickoski: Masat e qeverisë të pa mjaftueshme dhe të vonuara

Masat e qeverisë nuk janë të mjaftueshme dhe janë të vonuar, vlerëson kreu i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickovski. Sipas tij këto masa nuk do ta përmirësojnë në mënyrë dramatike gjendjen e krizës ekonomike. Mickovski tha se opozita ka propozuar miratimin e masave shum më herët, ndërsa qeveria i modifikoi ato dhe i propozoi për miratim me vonesë.

“VMRO-DPMNE që para disa jave i propozoi masat esenciale por qeveria nnuk arriti të tejkalojë vetveten dhe vetpëlqyeshmërinë e sajë që ti pranojë dhe ja tani të modifikuara i dorëzuan deri te kivendi. i përkrahëm edhe pse janë të vonuara edhe pse e kanë ditur që para katër muaj e gjysëm se do të vijë deri te kjo. Parashtrohet pyetja pse nuk janë përgaditur dhe pse nuk reaguan në kohë.”, tha Hristian Mickovski, kryetra i VMRO-DPMNE-së.

Related posts

Nacevska: Tregu i shërbimeve të pagesave po hapet, do të rritet aftësia konkurruese dhe do të ulen kompensimet

e-max

Muftiu i Ohrit mirëpriti në takim Reisul Ulemanë

e-max

Opozita të përfshihet në kërkimin e zgjidhjeve të krizave, të mos dëmtojë me bllokada dhe kërkesa për zgjedhje

e-max

Leave a Comment