GazetaMax
Ballina

Ministri Çupi vizitoi Qendrën e Komunitetit Dibran në shtetin e Nju Xhersit

Llogaritet se komuniteti dibran është dhjetëra mijëra në SHBA dhe kjo dëshmohet edhe me numrin e madh të qendrave kulturore dhe fetare në diasporën amerikane, andaj këtu theksojmë Dibra Community Center, organizatë e lokalizuar në Nju Xhersi por ka shtrirje akoma më të gjërë që operon si xhami për qëllime religjioze, humanitare, kulturore dhe arsimore.
Në shoqërimin e drejtorit për investime të huaja z. Emini, ministri u prit nga imami i njohur nga Dibra Mr. Omer Kadri, bordi udhëheqës dhe disa nga antarët e organizatës.

Related posts

Ahmeti flet për Regjistrimin: Është punuar me përgjegjësi

e-max

Drejtori organizativ i Klinikës së Tetovës/Blerim Osmani: Jemi furnizuar me aparatura të reja

e-max

Kamerat e kanë incizuar vrasjen në Greqi, nga katër persona prezent target kanë qenë Oki dhe shoku i tij, kanë dëshmuar dy gra

e-max