Mjekra e dyfishtë, mundësi ta evitoni

Një mjekër e dyfishtë është një pjesë e dhjamit të lëkurës që shfaqet në zonën e nofullës së poshtme.
Kjo i jep fytyrës një vështrim jo të shëndetshëm, dhe një deformim vizual të përmasave të fytyrës.
Lajm i mirë është se çështja është e zgjidhshme – një masazh, ushtrime fizike dhe procedura në shtëpi dhe sallon mund të ndihmojnë në heqjen e kësaj mangësi.
Edhe vajzat e reja mund të marrin një mjekër të dyfishtë, dhe më poshtë mund të zbuloni pse ndodh dhe si ta luftoni këtë papërsosmëri.
Në fund të artikullit, ka një bonus që do të ndihmojë në fshehjen e një mjekër të dyfishtë.

 

Të fundit në përqindje