GazetaMax
BALLINA LAJME

Myftinia e Shkupit hap konkurs “Netët Kulturore Islame” (Foto)

 

Në prag të aktivitetit “Netët Kulturore Islame” Myftinia e Shkupit shpall konkurs në kategoritë në vijim;
• POEZI ME MOTIVE FETARE ISLAME
• KËNDIMI I EZANIT
• ILAHI
• Konkursi është i hapur dhe vlen për të gjithë të rinjtë e talentuar nga mosha 7 deri më 15 vjeç, nga Shkupi.
• Kandidatët që konkurrojnë me matrialet e tyre duhet të jenë origjinale të autorëve të rinj.
• Juria profesionale do të bëj përzgjedhjen dhe do të shpërblehen fituesit e vendit të I-rë, vendit të II-të dhe vendit të III-të.
• Konkursi do të jetë i hapur nga data 01 Qershor 2022- 15 Qershor 2022.
Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje, punimet e tyre duhet t’i dërgojnë deri më 15 Qershor 2022, në zyret e Myftinisë së Shkupit ose në postën elektronike të Myftinisë së Shkupit: myftinia.shkup@gmail.com
Bashkëngjitur me e-malin të shënohen:
1. Emri dhe mbiemri
2. Datëlindja
3. Vendbanimi
4. Numri i kontaktit

Related posts

Fondi llogariti kapitacionin e tyre sipas pikëzimit të vjetër

e-max

Policët furnizohen me 8550 palë çizme të reja

e-max

Shaqiri: Me sukses përfundoi dialogu „Mëso me mençuri, puno me profesionalizëm“, nga i cili pres që numri i kompanive dhe nxënësve të rritet në arsimin dual

e-max