GazetaMax
Ballina

Ndërtimi i pjesës Drenovë – Farish, Boçvarski: Investojmë në ndërtimin e infrastrukturës së re, moderne dhe të sigurt

Ne investojmë në ndërtimin e infrastrukturës rrugore të re, moderne dhe të sigurt. Së bashku me kryeministrin Kovaçevski dhe drejtorin Rustemi, inspektuam ndërtimin e pjesës Drenovë – Farish, pjesë e autostradës nga Gradsko në Prilep, për të cilën investojmë mbi 33 milionë euro. Udhëtimi i sigurt i qytetarëve tanë në një rrjet rrugor modern dhe qarkullimi i shpejtë i mallrave është fokusi ynë parësor për zhvillimin e ekonomisë vendore.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=491931705639284&set=pcb.491931982305923

Related posts

Sindikatat kërkojnë paga më të larta, fillon sezoni i grevave dhe protestave

e-max

Rexhepi: Politikat qeveritare krijojnë zgjidhje ligjore për lehtësim të procedurave edhe në gjeodezi

e-max

Kovaçevski në Sofje, në takim me shefat e qeverive të vendeve të NATO-s

e-max