GazetaMax
Lajme

Vendoset stacion mobil për selektimin e mbeturinave, Gerasimovski: Përzgjedhja e mbeturinave sjellë përfitim dhe mbron natyrën

Fëmijët mësuan se përzgjedhja e duhur e mbetjeve na sjell produkte të reja si rroba të reja, atlete, lodra dhe letër të pastër për fletore dhe libra.

Përveç asaj edhe përzgjedhja e duhur e mbetjeve mbron mjedisin duke përfshirë kafshët në lumenj, liqene dhe oqeane dhe madje edhe ato që jetojnë në pyje.

Ligjërata edukative për përzgjedhjen e duhur të mbeturinave u mbajtën për fëmijët tanë nga Go Green të cilët vendosën stacion mobil për seleksionimin e mbeturinave në shkollën fillore “Kiro Gligorov”.

Ata morën gjithashtu karta me fara që duhet të mbjellin dhe të shohin se çfarë lloj lulesh do të rriten.

Për gëzimin tim të madh, fëmijët nuk harruan të përmendin se ata tashmë po klasifikojnë shishet dhe kanaçet plastike në makinat tona të ndarjes së mbeturinave dhe marrin monedha për këtë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226590497527110&set=pcb.10226590506287329

Related posts

Zudi Enuzi nuk ndalet. Higjiena Komunale-Shkup aksion për pastrim të Çairit

e-max

“Konkurset për punë dëmtojnë edhe më shumë të pa punët, shpenzime për aplikim në fund pranohen ata që janë të deleguar”

e-max

Grubi: Shumica parlamentare më ASH-në ka më shumë se 65 deputetë

e-max