GazetaMax
Lifestyle

Njihuni me shqiptaren Shahe Bleta që punon për të ndihmuar njerëzit

Një tjetër shqiptare pozitive dhe me një qëllim të mirë që ti ndihmojë të gjithë njerëzit. Po flasim për Shahe Bleta e cila është një shembull shumë i mirë që pavarësisht se ështe nënë e dy fëmijëve ajo ka gjetur një mënyrë që të punojë nga shtëpija. Shahe e cila është nga Lipjani por ka 8 vjet që jeton në Gjermani dhe punon me produktin gjerman “Healy”, i cili analizon me frekuenca gjendjen shëndetsore në trup duke diktuar shqetësimet te njerëzit, ajo është e kënaqur pasi kështu mund t’i ndihmojë dhe njerëzit. Dikur ajo punonte në një dyqan në arkë e sot që është nënë e dy fëmijëve, ajo falë këtij produkti mund të punojë online në çdo vend e moment duke qenë gjithmonë afër familjes. Ajo ka edhe një mesazh ndaj të gjithë atyre sidomos nënave, se pa u larguar nga prania e familjes mund të punojnë si ajo.

https://www.instagram.com/p/CaueaZRg2aA/?utm_medium=copy_link

Related posts

Goditja në tru, shifrat në rritje, mjekët zbulojnë shkaktarët

Gazetamax.mk

Personat që flenë vonë kanë reagime më të ngadalshme

Gazetamax.mk

Edhe nuhatja e ushqimit shkakton shtim të peshës trupore

Gazetamax.mk