Reperi Dezo gati me hitin e rradhës

Artisti i ri por me mjaft stil Dezo ka gati një super projekt të ri. Pas këngës dedikuar nënës mësojmë se reperi do të vijë shumë shpejt me këngën “Kokaina” ku dhe në rrjetin e tij instagram e ka paralajmëruar se po vjen. Duhet të bëhemi gati si duket për një hit të rradhës nga Dezo. Mësojmë se kënga është realizuar nga Nurteel dhe do të ketë edhe një super klip pasi është punuar mjaft fort e të gjithë mezi po e presin. Dezo është një reper i veçantë dhe me plot të ardhme.

https://www.instagram.com/tv/Cbj-8ObIztv/?utm_medium=copy_link

Të fundit në përqindje