Ofertë/ Fat-Lum Plast në Shkup, ofron dritare të kualitetit të lartë

Date:

Një kompani serioze është pikërisht Fat-Lum Plast e cila ofron shërbime me cilësi jashtëzakonisht të lartë të dritareve që nga montimi e deri tek mirëmbajtja dhe servisimi i tyre. Në këtë shërbim përfshihen lloje të ndryshme të dritareve dhe dyerve me kualitet të lartë e që cilësitë dhe karakteristikat mund ti lexoni në vazhdim:
Detaje për kompanin Fat-Lum Plast:
Fat-Lum Plast me seli në Shkup merret me montimin dhe servisimin e xhamave të të gjitha llojeve.
Dritaret e kualitetit të lartë janë të punuara me elemente përbërëse të kontrolluara dhe të testuar në përmbushjen e kritereve teknike me xham të thjesht 4 sezonal dhe kolor.
✅️ WDS DHE DECCO PROFIL
✅️ 2 DHE 3 GUMA
✅️ 6 DHE 7 KOMORE
Kompania jonë ju ofronë 20% lirim dhe 30 vite garancion.
e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Brend i ri i grimit nga artisti shqiptar Ernesti

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më...

Albiona Tasholli një asambleiste shembull, e guximshme dhe aktive

Albiona Tasholli,një asambleiste shembull në Komunën e Lipjanit,nga radhët...

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...