GazetaMax
LAJME

Osmani: Duhet të ndërtojmë një “muri” të madh kundrejt Rusisë

Është koha që t’i themi jo Rusisë. Ka qenë decid në prezantimin e Dekalogut të tij, të a.q. Dekalogu i Presidentit Europian, Bujar Osmani, kandidati për president nga Fronti Europian.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Dhe prandaj kujtoj, që kjo është koha kur duhet t’i themi jo Rusisë. Duhet të ndërtojmë një murë të madh kundrejt Rusisë, dhe Presidenti i Shtetit është ai që duhet të jetë busulla e orientimit gjeostrategjik, pavarësisht lëvizjeve që mund të jenë në pushtetet tjera, Presidenti duhet të jetë zëri i arsyes për sa i takon orientimit”, ka deklaruar Osmani.

Osmani është i bindur se Ukraina është vetëm stacioni i parë i ambicieve imperialiste ruse, se po që se Rusia do të fiton në Ukrainë, do të jetë vetëm fillimi i ambicieve të saja në Europë, dhe stacioni i dytë mund të jetë Transnistria në Moldavi dhe pastaj Ballkani Perëndimor.

300x250

Related posts

Lëvizja antibixhoz edhe më tej kërkon largimin e lojërave të fatit nga kopshtet, universitetet dhe objektet fetare

e-max

VMRO me kritika për ministrat e propozuar

e-max

Korridoret 8 dhe 10D/ Rexhepi: Opozita bën obstruksione të vazhdueshme

e-max