“Pajtesa’ shfaqet natyrale, mahnitë me pamjen

Fiona Gllavica shfaqet 100 përqind vetvetja
Është bërë guxim të shfaqesh plotësisht ashtu siç je, pasi publiku kërkon perfeksion.
Personazhet publike kamuflohen përmes grimit dhe filterave të shumtë, duke krijuar në të shumten e rasteve një imazh të rrejshëm.

Por, aktorja Fiona Gllavica nuk duket ta ketë këtë problem këtë gjë, pasi ajo është shfaqur bash ashtu siç është, pa grim të rëndë dhe pa filtera, shkruan kosovarja.
Aktorja prej vitesh është pjesë e serialit “Çka ka shpija” ku luan rolin e “Pajteses”.

Të fundit në përqindje