Pamje e kabinës më të lirë të një treni nate japonez

Date:

Treni Sunrise Express Izumo & Seto është i vetmi tren gjatë natës me kushte gjumi që funksionon çdo ditë në Japoni. Treni ofron kushte të shkëlqyera, madje edhe kabina më e lirë do të kënaqë të gjitha shijet, nëse nuk jeni shumë kërkues.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...