Pas 17 vitesh martesë ndahet nga bashkëshortja legjenda e futbollit

Çdo fillim e ka një fund. Legjenda e Romës, Francesco Totti dhe partnerja Ilary Blasin ndahen pas 17 vitesh martesë. Dyshja e njohur do t’i ka marrë vendimin që t’i japë fund martesës me konsensus, vendim ky i cili pritej kohësh për shkak të problemeve të ndryshme që raporti mes tyre ka hasur.
Mbyllja formale e marrëdhënies mes yllit të Romës dhe showgirl-it do të shpallet me një deklaratë të përbashkët që pritet të mbahet sot në mbrëmje. Një ndarje e realizuar me marrëveshje të përbashkët edhe në interes të fëmijëve Cristian, Chanel dhe Isabel për të cilën të dy kërkojnë respekt.
Mbyllja formale e marrëdhënies mes yllit të Romës dhe showgirl-it do të shpallet me një deklaratë të përbashkët që pritet të mbahet sot në mbrëmje. Një ndarje e realizuar me marrëveshje të përbashkët edhe në interes të fëmijëve Cristian, Chanel dhe Isabel për të cilën të dy kërkojnë respekt.
Thashethemet për mosmarrëveshjet mes tyre nisën që në shkurt. Ish-futbollisti ishte përpjekur të largonte thashethemet për krizën e martesës dhe tradhtinë e tij të dyshuar me 34-vjeçaren Noemi Bocchi, një tifoze e Romës. Madje mediat italiane shkruajnë se Noemi ishte me të në Tiranë në finalen e Konferencës së Ligës, e më pas bashkë me të u nis për në Monte Carlo.

Të fundit në përqindje