GazetaMax
Ballina

Pastrohen deponitë, drejtori Zudi Enuzi Koka: Apelojmë te qytetarët që mbeturinat e tyre të mos i hedhin në hapësira publike

Në koordinim me Qytetin e Shkupit dhe Komunën e Shuto Orizarit, ekipet e Ndërmarrjes Publike Higjiena Komunale-Shkup gjatë fundjavës së kaluar kanë filluar me largimin e deponisë jashtëzakonisht të madhe ilegale që ndodhet në këtë komunë të Shkupit.
Është një vendgrumbullim ilegal i përbërë nga mbetje të përziera komunale, të mëdha dhe ndërtimore që është pastruar dhe pastaj përsëri i rikrijuar në disa raste. Aktivitetet e Ndërmarrjes Publike Higjiena Komunale-Shkup do të vazhdojnë edhe gjatë kësaj jave dhe presim që deri në fund të aksionit të grumbullohen rreth 400 metra kub mbeturina të deponuara pa asnjë kujdes.
Apelojmë te qytetarët që mbeturinat e tyre të mos i hedhin në hapësira publike dhe në atë mënyrë së bashku ta mbrojmë mjedisin dhe shëndetin publik.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=5926065934075586&set=pcb.5926066444075535

Related posts

Monografia “MPB për qytetarët 2017-2021”, Nuhiu: Kujtojmë tre reforma substanciale që i realizuam me sukses

Gazetamax.mk

Fjala e Zhakut në Akademinë Rinore në Kosovë: Inkurajoj të flisni dhe të bëni zërin tuaj të dëgjohet

Gazetamax.mk

Nënsekretarja amerikane, Allen: Jemi të zhgënyer nga Siljanovska, do shohim nëse Qeveria do t’i respektojë marrëveshjet ndërkombëtare

Gazetamax.mk