GazetaMax
Ballina

Grubi: Personat me Sindrom Down duhet të trajtohen të barabartë në çdo sferë

Zëvendëskryeministri i parë i RMV-së, Grubi në rrjetin social facebook ka shkruar për 21 Marsin – Dita Ndërkombëtare e personave me Sindrom Down.
“21 Marsi është një shkëndijë vetëdijësimi për mbarë njërëzimin për të vendosur në praktikë të përditshme vlerat e humanitetit dhe të gjitha mekanizmat e përkujdesit, si moral ashtu edhe insitucional, në shërbim të të drejtave të personave me sindromën Down dhe trajtimin e tyre të barabartë në çdo sferë të jetës shoqërore. Le të jemi çdo ditë misionarë të palodhshëm në kauzat е mëdha humane për një shoqëri gjithëpërfshirëse që nuk pranon paragjykimin dhe diskriminimin!”, ka shkruar Grubi në facebook.
https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/515108963311960

Related posts

Viktor Orban, nacionalisti që fiton mandatin e katërt si kryeministër i Hungarisë

e-max

Bekteshi në Forumin Ekonomik Delphi: Ulja e varësisë nga gazi rus është çelësi për sigurinë energjetike të rajonit

e-max

Bexheti: Hipokrizi sulmi ndaj marrëveshjes për korridoret, të gjitha elitat politike e kishin si projekt strategjik në programet e tyre

e-max