Presidenti amerikan takohet me refugjatët ukrainas në Poloni

Biden takohet me refugjatët ukrainas në Poloni.
Ka qenë një ditë e ngarkuar për Joe Biden, i cili është takuar me ministrat ukrainas dhe qeverinë polake si pjesë e vizitave të tij evropiane këtë javë.
Pasi mbaroi takimet e tij zyrtare, ai u ndal në stadiumin kombëtar të Polonisë për të takuar të zhvendosurit nga lufta në Ukrainë.
Presidenti i SHBA-së Joe Biden u takua gjithashtu edhe me kuzhinierin Jose Andrés dhe vullnetarë në Varshavë nga Europa dhe Shtetet e Bashkuara.

Të fundit në përqindje