Qëndresa me stil të veçantë për ditëlindje, do ta ‘shkrijë’ Labin

Qëndresa rregullohet dhe duket perfekt për ditëlindje.
Gruaja e Labit sot feston ditëlindjen.
Ajo për këtë ditë të rëndësishme ka pranuar komente të shumta nga familjarët dhe shoqëria, shkruan Kosovarja.
Sigurisht, kjo gjë e ka bërë Qëndresën të ndjehet superiore.
Po ashtu, nuk ka munguar as festimi ku ajo duket perfektë me rregullimin që ka bërë.

Në imazhin e publikuar, Qëndresa ka pranuar komente të shumta urimi.

Të fundit në përqindje