GazetaMax
Ballina

“Sfidat dhe perspektivat e tregut të punës”, Halili: Kemi të rinj me potencial inovativ, duhet t’i mbështesim

“Vendi ynë ka të rinj që posedojnë potencial të madh inovativ dhe është detyra jonë ta mbështesim këtë potencial”. Këtë e theksoi DFIZHT Festim Halili në panelin e sotëm “Sfidat dhe perspektivat e tregut të punës në Republikën e Maqedonisë së Veriut”, i cili u mbajt në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë.

Të rinjtë dhe ambiciozët janë fokusi i punës së FIZHT, i cili përmes instrumenteve të tij mbështet frymën sipërmarrëse tek të rinjtë, zhvillimin e ideve inovative dhe kreative që ata posedojnë dhe zhvillimin e bizneseve të reja që krijojnë vende të reja pune, theksoi më tej Halili.

https://www.facebook.com/share/p/R5bm83jgtiKjW3UW/?mibextid=Nif5oz

Related posts

Kundërzbulimi ukrainas kap grupin e rrezikshëm që donte të vriste Zelenskyy-n

Gazetamax.mk

Editoriali në Flaka, kthesë në rastin e Lotarisë. Qytetarët në përkrahje të drejtorit shqiptar

Gazetamax.mk

Grubi: Dhuna verbale 3 vjeçare ndaj meje nxiti edhe dhunë fizike

Gazetamax.mk