Sinishtaj pas diskutimit me Escobar: Do të vazhdojmë të kyçemi në politikën amerikane

Kryetari i Shoqatës Atdhetare “Jehona e Malësisë”, Vilson Sinishtaj, ka marrë pjesë në diskutim me zëvendës ndihmës Sekretarin e shtetit amerikan, z. Gabriel Escobar me temën “Biseda me diasporën shqiptare në Michigan”.

Ky takim, është vlerësuar shumë nga z. Sinishtaj dhe ka cekur se “komuniteti ynë duhet të vazhdojë të bëjë duke u kyçur në procesin e politikes Amerikane”.

Postimi i z. Sinishtaj:

Ishte kënaqësi të isha i ftuar të merrja pjesë në një diskutim me Zëvendës Ndihmës Sekretarin Gabriel Escobar – “Biseda me diasporën shqiptare në Michigan”.
Ngritja e çështjeve shqiptare brenda kufijve administrativë të Malit të Zi është diçka që komuniteti ynë duhet të vazhdojë të bëjë duke u kyçur në procesin e politikes Amerikane!

Të fundit në përqindje