Trajanov: Të zhbllokohet procedura për ndryshime në Kodin Zgjedhor

Date:

Në seancën e sot kuvendare, deputeti Pavle Trajanov ka kërkuar që të zhbllokohet procedura për ndryshime në Kodin Zgjedhor, me të cilën propozohet që Maqedonia të jetë një njësi zgjedhore.

“Dua të falënderoj të gjithë gazetarët të cilët kanë dhënë mbështetje të madhe për ndryshimet në Kodin Zgjedhor, me të cilën do të demokratizohet Maqedonia, por do të mundësojnë kushte për qytetarët që kenë zgjidhje gjatë votimit”, tha Trajanov.

Ai tha se shumica e deputetëve i mbështesin ndryshimet për çka është thelbësore që të zhbllokohet miratimi i këtyre ndryshimeve.

Trajanov tha se në ditët në vijim do të bëhen konsultime me propozuesit dhe mbështetësit e ligjit, me qëllim që të zhbllokohet procesi i reformave zgjedhore.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Brend i ri i grimit nga artisti shqiptar Ernesti

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më...

Albiona Tasholli një asambleiste shembull, e guximshme dhe aktive

Albiona Tasholli,një asambleiste shembull në Komunën e Lipjanit,nga radhët...

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...