A dështoi Opozita me iniciativën për rrëzimin e qeverisë BDI-LSDM? Ja çka thonë analistët

Shkup, 23 Maj – Në emisionin Klan Debat, analisti Qenan Aliu tha se opozita nuk ka dështuar mirëpo, pozita e bëri komplotin për ti shantazuar tentativën për rrëzimin e qeverisë duke u kujdesur që kjo mos të ndodhë me mekanizmat e saja që i përdor për tu ndryshuar mendjen deputetëve.

Kurse analisti Albert Musliu tha se opozita dështoi me inciativën për ta dërguar vendin në zgjedhje të parakohshme sepse nuk ja arriti qëllimit dhe ja sot nuk kemi zgjedhje pasi pozita ishte më sy qel.

Të fundit në përqindje