Afrona grimohet rëndë, nuk po duket aspak mirë

Afrona Dika, është bashkëshortja e këngëtarit të njohur, Blero Muharremi.
Ajo jetën e sa po e vazhdon në Zvicër, me ç” rast ka hapur edhe një biznes të saj privat, shkruan ORAinfo.
Duke qenë se ka të bëjë vazhdimisht me të bukuren, edhe Afrona mundohet që çdo ditë të duket në formë dhe të jetë egrimuar mirë.

Por, duket se make-up i rëndë nuk i shkon aspak asaj. Shikoni foton më poshtë dhe binduni vetë. Grimi i thjeshtë i duket shumë më bukur./ORAinfo/

Të fundit në përqindje