Bardhi paralajmëron dorëheqjen e Bashës

“Kam vlerësuar dhe gjykuar që situata e rëndë që ndodhet PD kërkon zgjidhje dhe zgjidhje vjen pas bashkimit., Basha ka pozicion për të zgjidhur situatëmn i kam kërkuar që Basha të tërhjiqet së bashku me shkaktarin tjetër të PD të berishës, tërheqja e të dyve do të ishte rruga e duhur që të bashkohet PD.

Ajo që është e qartë duhet të gjejmë një zgjidhje përtej dy individëve që kanë shkaktuar këtë problem. Sa kohë ka problematikë të shkaktuar nga dy individë të dy duhet të tërhiqen. Vetëm të bashkuar mudn të fitojmë, vetëm duke lënë mënjanë luftën mund të fitojmë. Nëse vijojmë luftën të përcarë do të jemi të pamundur për të bërë opozitën.

Basha u shpreh i gatshëm që jo vetëm të bëjë hap pas por për tu bërë pjesë e zgjidhjes duke kapërccyer pozicionin e tij në inetres të demorkatëve, është moment i rëndësishëm për të ardhmen e PD. Basha dhe Berisha duhet të kapërcejnë veten, demokratët kanë nevojë për zgjidhje, zgjidhja vjen vetëm nga tërheqja e të dyve. Basha iu ofrua grupit parlamentar për të zgjidhur ky ëhstë lajmi sot i rëndësishëm për cdo demokrat. Sa kohë ka krizë në PD të shkaktuar nga një vendimmarrje e Bashës mbi fatin e Berishës të dy janë kthyer në problem dhe të dy të tërhiqen që ti hapin rrugë zgjidhjes”, tha Gazment Bardhi.

Të fundit në përqindje