GazetaMax
Lifestyle

Bella Hadid e pranon që ka ndërhyrje plastike

Bella Hadid ka zbuluar se cilën procedurë të operacionit plastik ka bërë kur ishte 14 vjeçe. Ajo poashtu ka treguar se është penduar për vendimin.

Bella i tha Vogue për kryerjen e një operacioni të hundës kur ishte adoleshente.

“Do të doja të kisha mbajtur hundën e të parëve të mi. Unë mendoj se do të isha rritur në të. Njerëzit mendojnë se e kam ndryshuar plotësisht fytyrën time për shkak të një fotografie si adoleshente. Jam e sigurt që nuk dukesh njësoj tani si në moshën 13-vjeçare, apo jo? Nuk kam përdorur kurrë mbushës. Le t’i japim fund kësaj. Nuk kam asnjë problem me të, por nuk është për mua. Kushdo që mendon se i kam ndryshuar sytë ose sido që të quhet, s’është e vërtetë”.

Related posts

Cika tani me arritje dhe suksese të rradhës

Gazetamax.mk

Njihuni me talentin nga Zvicra që synon të bëj diçka të bukur në muzikën shqiptare

Gazetamax.mk

Imazhi i Dove dhe Didier Voirol Saranda Ademi më në fund na prezanton me partnerin e saj

Gazetamax.mk