Medvedev: Rusia ka fuqinë t’ju tregojë vendin të gjithëve

Date:

Rusia ka fuqinë për t’u treguar vendin të gjithë armiqve. Kjo ka qenë deklarata e aleatit më të ngushtë të Presidentit Vladimir Putin, Dmitry Medvedev, i cili shërbeu si president i Rusisë nga viti 2008 deri në 2012 dhe tani është zëvendëssekretar i Këshillit të Sigurimit të Rusisë.

Në deklaratën e tij Medvedev theksoi se Rusia do të prishë “komplotin rusofobik” të Perëndimit për të copëtuar Rusinë. Medvedev u shpreh se Shtetet e Bashkuara kishin ngjallur rusofobi “të neveritshme” në një përpjekje për ta detyruar Rusinë të gjunjëzohej dhe më pas ta copëtonte atë.

Nuk do të funksionojë – Rusia ka fuqinë të vendosë të gjithë armiqtë tanë të guximshëm në vendin e tyre”, tha Medvedev.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...