Blero dhe Afrona po ndjejnë mallë larg njëri tjetrit

Afrona dhe Blero larg njëri tjetrit.
Janë ndër çiftet më të komentuar në mediet rozë.
Blero dhe Afrona në shumë raste kalojnë në lajm, duke qenë gjithmonë në fokus rreth jetës që bëjnë, shkruan Kosovarja.
Por, shkaku i angazhimeve të shumta që kanë në profesion, dyshja detyrohen që të qëndrojnë larg njëri tjetrit.

Atyre u mungon edhe aktiviteti së bashku, ku ka një kohë të gjatë që nuk kanë shkrepur një imazh bashkë.
E rëndësishme që dashuria mes tyre ekziston.

Të fundit në përqindje