Bora ‘dështoi me sukses’ sfidën e grimit

Bora provoi sfidën e grimit në tre minuta dhe ‘dështoi me sukses’.
Prezantuesja e mirënjohur, Bora Zemani, nuk e ka problem të shfaqet edhe pa grim.
Veçanërisht në ditët “off” nga puna, në këtë formë e shohim shpesh në rrjete sociale.
Së fundmi, Bora në TikTok ka provuar sfidën e grimit për tre minuta.
Dhe thoni ju, a ia ka dalë? Në fakt, Bora mund të themi se ka “dështuar me sukses” që të bëhet gati për një kohë kaq të kufizuar.
Video më poshtë ju sjell sfidën e plotë në 180 sekonda.

Të fundit në përqindje