Adelinës gati t’i pëcasin buzët

Buzët e Adelinës duket sikur gati ti pëlcasin.
Adelina Berisha pothuajse në të shumtën e kohës bën ndryshime në paraqitjet fizike.
Ajo duke publikuar momente të ndryshme në Instagram, gjithmonë duket bukur dhe kalon në lajm, shkruan Kosovarja.
Edhe këtë herë, në imazhin që ka publikuar, marrin vëmendje buzët e këngëtares që gati ti pëlcasin.
Sigurisht, këngëtarja ka bërë ndërhyrje pasi që duket kështu.

Por, shkëlqimi në fytyrë nuk i mungon si zakonisht.

Të fundit në përqindje