Dafina Zeqiri me stil të veçantë, kjo veshje e saj merr vëmendjen

Dafina Zeqiri paraqitet me veshjen më interesante.
Dafina Zeqiri në shumë raste kalon në lajm.
Me përkushtimin maximal që ka tek vetja, gjithmonë duket e dalluar dhe merr vëmendje të madhe, shkruan Kosovarja.

Edhe këtë herë, me një veshje tejet më ndryshe se të tjerët ajo bie në sy em stilin që ka.
Po ashtu, rregullimi në fytyrë dhe flokë nuk i mungon asnjhëerë.
Për më shumë, shikojeni.

Të fundit në përqindje