GazetaMax
Lifestyle

David Dreshaj, këngëtarin që e duan kudo

Mund të themi se për një orë këngët e tij bëhen hite e për njē ditë projektet e tij më të klikuarat. Po flasim për artistin nga Mali i Zi David Dreshaj ku deri tash në këtë verë ka dy super hite dhe po presim të tretin e është për momentin këngëtari më i kërkuar. Organizatorët e duan ta kenë jë manifestimet e tyre dhe publiku të kënaqet me zërin e tij e kështu është mjat i zënë dhe gjithandej. Në ballakn kudo i pranishëm dhe sallat apo ambientet ku ai këndon janë super plot madje këndojnë të gjithë një zëri hitet e tij. Nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova, Bosnjë e Hercogovina edhe në Malin e Zi, Davidi gjendet nëpër eventen më “in”. Por pyetja është a do të vijë projekti i ri brenda kësaj verë të nxehtë ne po e presim ndërsa ju keni rast ta shihni e ta dëgjoni kudo artistin e talentuar David Dreshaj.

Related posts

Cili ujë është më i rrezikshëm për zemrën: Mos e blini kurrë, zbulon ky mbishkrim

e-max

Mjalti ndihmon trajtimin e herpesit në buzë

e-max

Shyhretja na njofton me hallën e saj, ajo është një zonjë e rëndë!

e-max