GazetaMax
BALLINA

Drejtoresha e Gjimnazit të Tetovës akuzon Sulejmanin se në emër të Kasamit e ka “kërcënuar për të dhënë dorëheqje”

Duke u thirr në emrin e kryetarit të Tetovës, Bilall Kasami, Sedat Sulejmani ka telefonuar drejtoreshën e Gjimnazit të Tetovës, Teuta Kamberin Llalla dhe të njëjtës i ka kërkuar që deri të hënën, sot, të japë dorëheqje.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Këtë, siç thotë Kamberi Lalla e ka bërë duke refuzuar të japë shkaqet pse duhet ajo të japë dorëheqje dhe duke refuzuar që paraprakisht ajo të takohet me Kasami.

Sapo u hap biseda, nga zotëri Sedati u kërkua nga unë dorëheqja në emër të kryetarit të Komunës. Në ato momente unë kërkova sqarim dhe kërkova takim me kryetarin e Komunës”, tha Kamberi Llalla para kamerës së TV21.

Ajo thotë se Kasami nuk ka pranuar të takohet me të dhe prandaj ka deleguar Sulejmanin.

Ky i fundit i ka caktuar ditën e hënë afatin e fundit kur duhet të deponojë dorëheqjen.

“Jo, nuk gjej arsye para vetes për të deponuar dorëheqje”, tha ajo duke hedhur dyshime se ka mundësi që Kasami të mos e dijë se Sulejmani vepron në këtë mënyrë në emër të tij./TV21

300x250

Related posts

Blerim Bexheti në iftar me SHKA “Shqiponja”

e-max

Kolashinac përshëndet vendimin e Osmanit, mediat në Sarajevë i japin rëndësi të madhe Rezolutës për Srebrenicën

e-max

15 presidente në të gjithë botën, Vjosa Osmani më e reja

e-max