GazetaMax
BALLINA

Drejtori Halili nga Sarajeva: Transformimi digjital është hap i pashmangshëm për ndërmarrjet që duan të mbeten konkurruese dhe të pushtojnë tregjet

“Transformimi digjital është hapi tjetër i pashmangshëm për ndërmarrjet që duan të mbeten konkurruese dhe të vazhdojnë të pushtojnë tregje të reja. Në këtë proces, #FIZHT është një mik i vërtetë që ofron mbështetje për ndërmarrjet për t’u përshtatur më lehtë me ndryshimet e reja dhe për t’iu përshtatur teknologjive të reja”.

 

 

Këtë e theksoi drejtori Festim Halili, i cili sot foli në konferencën “Policy Dialogue on Aligning Priorities in the Western Balkans”, që po mbahet në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë, organizuar nga Western Balkans Info Hub.

 

 

Në fjalën e tij, drejtori Halili iu referua procesit të digjitalizimit dhe çfarë aktivitetesh ndërmerr #FIZHT për të inkurajuar ndërmarrjet që të ndërmarrin këtë hap, instrumentet mbështetëse si dhe aktivitetet e ardhshme të Fondit për Mbështetjen e Ekonomisë së Maqedonisë

.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=866917134998754&set=pcb.866917504998717

Related posts

VMRO me panele diskutimi se sukseset e diplomacisë nuk kanë më vetëm vulën maqedonisht, por edhe shqip

e-max

​Biden: Putin mendoi se mund ta ndante NATO-n

e-max

Ministri Nuredini: U prezantua Libri Dixhital i Ujit dhe Metodologjia për monitorimin e trupave ujorë

e-max