GazetaMax
LAJME

Drejtori Havziju shtron Iftar për të burgosurit në burgun e Tetovës

Sonte kisha nder dhe knaqësi që në Burgun e Tetovës të jemë në një iftar të përbashkët me ata të cilët gjenden në vuajtje të dënimit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Shumica nga të dënuarit praktikojnë ritualin e ramazanit i cili nënkupton vlera morale e të dënuarve. Dua të theksoj se me sjelljet e tyre shembullore ishte kënaqësi për mua që të ulem përball tyre në vij horizontale dhe i barabartë për të gjithë.Sepse në jetë çdo kush mund të gaboj fundi fundit njerëz jemi .Na Punojmë me nder përkushtim dhe përgjegjësi për t’ua përmirsuar kushtet njerzore në burg , ata më veq janë të dënuar një her, kurse neve na ngel të punojmë me sektorin e risocijalizimit që ti pregaditim në aspektin psiko fizik që pas daljes nga burgu tu kthehen familjeve të tyre shëndosh e mir të aftë për tu shërbyer atyre dhe rethit ku do të qëndrojnë.

Shfrytëzoj rastin të falemenderoj donatorin: “Metal Holding” Balin Doll me pronar Jetmir Ameti për humanizmin e treguar.

https://www.facebook.com/100002321605095/videos/pcb.7447510365336276/1322291495417324

300x250

Related posts

Szunyog: Ta ruajmë paqen në Ballkanin Perëndimor

e-max

Konsultim rajonal për barazi gjinore dhe luftë kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje

e-max

Pendarovski mirëpriti në takim presidentin e Letonisë, Levic

e-max