Drejtori Iseni priti në takim ambasadorin Reka, bisedohet për funksionimin e Inspektoratit të gjuhëve

Date:

Sot pata një takim pune me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në vend, z. Fatos Reka.
Në takim e njoftova ambasadorin Reka për sfidat me të cilat përballet Inspektorati i Përdorimit të Gjuhëve që nga themelimi i tij, për funksionimin e tij dhe për punën gjithëpërfshirëse të vazhdueshme.
I shpalosa edhe planet dhe aktivitetet e ardhshme.
Shprehëm gatishmërinë për bashkëpunim në të ardhmen në fushën e organizimit të projekteve të përbashkëta.
https://www.facebook.com/photo?fbid=10159784526033427&set=pcb.10159784527313427
e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...

Shpenzim Beadini: Aktivitetet e fshehta ekonomike përbëjnë një fakt në jetën tonë të përditshme

Vlerësimin për aktivitetet e ekonomisë së fshehtë i konsideroj...