Edona, Gili, Kaltrina dhe Genta, kështu dukeshin para 20 vitesh

Gili, Edona, Kaltrina dhe Genta në imazhin e vitit 2013.
Të gjitha këngëtaret e estradës njihen për stile të ndryshme, duke shkëlqyer në çdo kohë.
Po ashtu, edhe për zërin e dalluar që kanë duke ndezur atmosferë kudo qe marrin pjesë, shkruan Kosovarja.
Këtë përkushtim për vetën, të gjitha fytyrat e njohura e dëshmojnë që në çdo kohë kanë qenë të dalluara.
Në një imazh ku shihen Gili, Edona, Kaltrina dhe Genta në vitin 2013, ato shkëlqejnë me rregullimin që kanë realizuar në atë kohë.

Të fundit në përqindje