Grubi dhe Kovaçevski i urojnë fat kombëtares para nisjes (Video)

Kryeministri i Maqedonisë, Dimitar Kovaçevski dhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, i përshëndetën futbollistët para shkuarjes për Porto, duke iu dëshiruar sukses edhe në sfidën me Portugalinë.

Përballja në mes Portugalisë dhe Maqedonisë do të zhvillohet të martën, në stadiumin “Dragao” në Porto, në orën 20.45.

https://video.fskp4-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/277485916_2590899807710061_4875904314524283680_n.mp4?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjU0OSwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=P4wjQx0Tgb8AX–2Vtv&rl=549&vabr=305&_nc_ht=video.fskp4-1.fna&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT-ikzbLKzaVhxNZ4QllJNYM_Ng-ZPQDnZu6hi-IYCNt7g&oe=6240AA1C

Të fundit në përqindje