Ziadin Sela u rizgjodh kryetar i ASH-së, jo të gjithë nga partia e mirëpritën këtë vendim

Ziadin Sela u rizgjodh kryetar i partisë Aleanca për Shqiptarët (ASh) sot në Kongresin e Dytë të partisë, por ky vendim nuk u prit mirë nga të gjithë anëtarët brenda partisë.

Me 651 vota për Ziadin Sela u rizgjodh kryetar të Aleancës për Shqiptarët. Sela në garën për në krye të partisë nuk kishte asnjë kundër-kanditat/e.

Në këtë kongres, partia votoi edhe kuvendin qendror, statutin e partisë si  dhe platformën.

Të fundit në përqindje