Grubi: Ndërtimi i Korridorit 8 dhe 10D do të kushtojë 1.3 miliardë euro

Date:

Artan Grubi, zëvendëskryeministër i parë tha në Analiza 24 se sot qeveria përfundimisht ka miratuar përmbajtjen e Marrëveshjes për Korridoret 8 dhe 10D.

– Sot ka pasur një elaborim të gjerë në lidhje me raportin përfundimtar të tyre për elaborimet e tyre dhe nesër është nënshkrimi i kontratave. Do të kërkoja nga gazetarët që të thërrisnin konsulentët për të prezantuar projektin, jo politikanët, por ekspertët. Bëhet fjalë për ndërtimin e 110 kilometrave autostradë. Kjo do të na kushtojë 1.3 miliardë euro, ose 2 milionë euro për kilometër, që është brenda mesatares së ndërtimit të autostradës, sqaroi Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...