Korridori 8 dhe 10D, Grubi në Analiza 24: Një projekt që kthen vendin në pikë strategjike dhe të fuqishme ekonomike

Date:

Duke folur më tej për Korridorin 8 dhe 10D, Grubi tha se është investimi më kapital infrastrukturor në vend. Investimi financiar për këtë projekt sigurohet nga buxheti i shtetit.

Jam shumë krenar dhe me fat, ndaj mendoj që çdo qytetar i shtetit sot është ndie krenar me këtë miratim të këtij projekti madhor si Korridori 8 dhe 10-D. Nesër nënshkruhet marrëveshje, me përfaqësues nga Bechtel Enka, përfaqësues nga ambasada Amerikane dhe të tjerë. Flitet për ndërtimin e 110 Kilometra, me nga tre korsi në secilën anë. Një projekt që kthen vendin tonë në pikë strategjike dhe të fuqishme ekonomike. Investim prej 1.3 miliardë eurove që prit të zgjat deri në 6 vite. Është investimi më kapital infrastrukturor në vend. Investimi financiar për këtë projekt sigurohet nga buxheti i shtetit, theksoi Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

E keni dëgjuar super bashkëpunimim ” Oda në Gyrbet” nga Besim Zeqiri e Muhamet Gashi?

Ata janë artistë të njohur të folkut shqiptar, me...

Njihuni me Bajrush Berisha që solli në Ramazan “Mirësevjen Dashuri”

Ai është vetëm 22 vjeç por që kur ka...

Grubi: Ftoj edhe VMRO-në të kontribuojë në ndërtimin e Maqedonisë europiane

Në fjalimin e tij në foltoren e Kuvendit të...

Flamur Rudi djali nga Prizreni që mendon për atmosferën e shqiptarëve në Gjermani

Ai është një djalosh bukurosh me origjinë nga Prizreni...