Grubi për Tv 24: Nuk disponoj tokë dhe nuk kam asnjë centimetër katror pronësie

Date:

Artan Grubi, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër i Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve ndërmjet Komuniteteve, në Analiza 24 lidhur me pronën e tij theksoi se nuk ka asnjë pronë në Radishan dhe as pronë shtesë.

– Askush nuk ka prona atje, as unë, prindërit, vëllai im dhe nuk po ndërtoj askund. As une nuk kam asnje truall dhe nuk kam asnje centimeter katror pronësi përveç asaj që raportohet përveç banesës. Unë dhe vëllai im nuk kemi asgjë të përbashkët. Unë jetoj vetëm, ai është një person privat në biznesin e agjencive turistike dhe ka biznesin e tij. Nuk kam përgjegjësi të përgjigjem për të, as ta ndihmoj, tha Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

Nga Destan JONUZI Ali Ahmeti ende mbanë primatin e të...

Artis Kastrati shqiptari mjaft i respektuar në Festivalin e Cannës mes yjeve

Zemra na bëhet mal kur shohim se si personazhë...

Një Kolanë veprash më shumë se shkencë

Tetë vëllimet e profesor Ismail Ahmedit tashmë kanë zënë vend në...

Ju prezantojmë Celi Uka, një yll në ngjitje i muzikës

Ai jeton dhe vepron në Zvicër, por mësojmë se...