GazetaMax
LIFESTYLE

Italo-shqiptarja Carmela Barretta tregon një sekret të jetës së shëndetshme

Carmela Barretta një emër i njohur tashmë në botën e bukurisë por nëse mendoni se ajo i është rikthyer spetakleve të bukurisë e keni gabim. Vajza italo-shqiptare vazhdon të jetë aktive duke bashkëpunuar në një kompani gjermane ku këtë herë dëshiron që këtë sekret tua rrëfejë të gjithëve. Kompanie ku bukuroshja punon ka të bëjë me një produkt shumë të nevojshëm që punon me nivel frekuece, thënë më shqip ky analizon frekuencat në trup për të ndihmuar problemet shëndëtësore në trupin tuaj nëpërmjet frekuencave. Carmela bashkëpunon me shumë mjekë e specialistë për të përdorur këtë mini pajisje për të trajtuar çdo pacient. Quher teknologjia ” Healy” dhe përdoret suksesshëm më 45 vende të botës e ku Carmela don ta sjellë dhe në Kosovë dhe Shqipëri shumë shpejt, madje vetë ajo do të vijë dhe është duke punuar në këtë drejtim. Kjo terapi frekuencë për një jetë plot shëndet na e sugjeron dhe na mëson e bukura Carmela Barretta e ku për më shumë mund të ndiqni faqen në instagram të saj me po të njëjtin emër.

https://instagram.com/carmelabarretta?utm_medium=copy_link

Related posts

Pasi u raportua se Donaldi i shkoi në banesë, Bora sot bëri këtë veprim

e-max

8 arsye për të pasur fëmijë kur jeni më e vjetër

e-max

Bora rregullohet si nuse më mëngjes, për ku është nisur?

e-max