Kovaçevski në Sofje, në takim me shefat e qeverive të vendeve të NATO-s

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot në Sofjr do të marrë pjesë në takimin e shefave të qeverive të vendeve të NATO-s nga Evropa Juglindore.

Takimi po mbahet me ftesë të kryeministrit bullgar Kiril Petkov, ku përveç kryeministrit Kovaçevski, të pranishëm do të jenë edhe kryeministrat e Rumanisë dhe Malit të Zi, Nikolae Cuka dhe Zdravko Krivokapiq, njoftoi shërbimi informativ i qeverisë bullgare.

Të fundit në përqindje