Ky është bashkëpunimi i shekullit nga Argjend Lloga dhe Dava Gjergji

Si edhe kishte paralajmêruar artisti i njohur Argjenr Lloga se kishte gati një super bashkëpunim me një tjetêr artiste të njohur. Dhe ja ku është publikuar kënga “Motër e vëlla” nga ai me këngëtaren Dava Gjergji, një këngë qê do të dëgjohet jo vetëm sot e nesër por gjithmonë në dekada për të mbetur nje perlë bashkëpunimi në muzikën shqiptare. E mjafton që ta dëgjoni e do të bindemi në atë që sapo kemi shkruar pasi ky duet është mjaft i bukur. Ne mësojmë se orkestrimi është realizuar nga Kujtim Shala, me tekst e muzikë nga Gjovalin Dushaj e video e përshtatur mjaft bukur nga Dart Channel. Argjendi ka sjellë edhe më herêt bashkëpunimin me vëllaun e tij por vetë këtë duet me Dava Gjergji e vlerëson si një këngë shekulli e qê do të mbetet shumë e gjatë e na besoni kur ta dëgjoni në linkun më poshtë do ta kuptoni.

Të fundit në përqindje