Learta nuk prekë punë me dorë, ja çfarë ka përgatitur nëna e saj për iftar

Learta Jakupi, vazhdon të jetë emër shumë i lakuar në mediat rozë.
Ajo është një grua shumë e angazhuar, pasi që përveç kujdesit për dy fëmijët e saj, ajo është shumë e përkushtuar edhe në udhëheqjen e biznesit të saj privat, shkruan ORAinfo.
Por, duket se Learta ka marrë disa ditë pushimi dhe ka shkuar për t’i vizituar prindërit e saj në Zvciër.

Ajo atje është pritur me shumë dashuri, e sidomos nga nëna e saj.
E pikërisht për iftar, ajo për familjen e saj dhe për Leartën ka përgatitur bukë shtëpie./ORAinfo/

Të fundit në përqindje