LSDM: Gjorgjievski ka shpenzuar 100.000 euro për ushtarë partiak

Date:

LSDM thotë se kryetari i komunës së Kisella Vodës ankohet se komuna nuk ka para, ndërsa Gjorgjievski ka shpenzuar 100.000 euro për ushtarë partiak.

Kryetarët e VMRO-DPMNE janë shembull i përtacisë dhe shpenzimeve të parave të qytetarëve në kohë krize, theksohet në kumtesën e LSDM-së.
Sipas tyre shembulli i fundit është kryetari i Komunës së Kisella Vodës, Orce Gjorgjievski.

Ndërsa ankohet se komuna nuk ka para për të bërë llogaritë e rregullta, kryetari Gjorgjievski ka shpenzuar 100.000 euro nga paratë e komunës për marrëveshje autoriale, thuhet në kumtesë.

Ushtarë partiak, familjarë dhe miq, por edhe megafonë mediatik janë pjesë e personave në listën e pagave të komunës së Kisella Vodës.
Sipas LSDM kjo është fytyra e vërtetë e VMRO-DPMNE-së në krye me Hristijan Mickoski.

e-max
e-maxhttp://gazetamax.mk
www.gazetamax.mk

SHPËRNDAJE

TË FUNDIT

Lajme të ngjashme
Lajme

Brend i ri i grimit nga artisti shqiptar Ernesti

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më...

Albiona Tasholli një asambleiste shembull, e guximshme dhe aktive

Albiona Tasholli,një asambleiste shembull në Komunën e Lipjanit,nga radhët...

Afrim Gashi: Rritja e shumicës ishte një fiasko e vërtetë

Procesi i rritjes së shumicës, ishte një fiasko e...

Njihuni me Krenarin e super projektit ” Mrena nates”

Ai është artisti i familjes e megjithëse që i...