Nora e Roberti bëhen bashkë në Paris

Çka i bëri bashkë Norën dhe Robertin në Paris?
Ka vite që janë ndarë, po tërë këtë kohë Nora Istrefi dhe Robert Berisha ka dhënë model se si një çift i divorcuar që janë edhe prindër duhet të sillen me njëri tjetrin.
Së fundmi, dyshja kanë udhëtuar për në Paris dhe arsyeja e udhëtimit të përbashkët ishte Renee.

Ata kanë dërguar të voglën e tyre në një nga vendet më përrallore në botë siç është Disneyland.

Të fundit në përqindje