GazetaMax
Lifestyle

Pikëllim në familjen e Xheraldina Vulës

Xheraldina Vula përballet edhe me një humbje në jetë
Personaliteti i njohur televiziv, gazetarja, prezantuesja e producentja Xheraldina Vula, vazhdon të jetë mjaftë e dashur për audiencen.
Xheri, njihet për shumë gjëra njëkohësisht, për pasionin ndaj poezisë, kuzhines, se është nëna e Ledri Vules, etj, shkruan kosovarja.
Por, Xheri është edhe një adhuruese e madhe e kafshëve, posaqërisht qenve.

Piko, që ishte një nga qenushët e Xherit, e ka lënë sot dhe këtë e ka treguar vetë Vula.

Related posts

Gëzimja ka publikuar nga afër fytyrën e saj, ky detaj do t’iu lë pa fjalë!

Gazetamax.mk

Fjolla nuk i lë vend imagjinatës, shikojeni çfarë ushtrime provokuese bën në fitness

Gazetamax.mk

A mund të shkaktojë psoriasis probleme me stomakun?

Gazetamax.mk