GazetaMax
Lifestyle

Sadat Shabani me plis takon bashkëatdhetarët në Gjermani

Atë e njohin të gjithë jo vetëm për teologjinë e tij që drejton por edhe zemrën e madhe të tij. Po flasim për hoxhën Sadat Shabani ku na bërë shumë përshtypje që ditë më parë pas faljes së Namazit të Fitër Bajtamit në Ikra Emsderten në Gjermani ai ka vizituar bashkëatdhetarët. Por e veçanta e tij se ai me plis në kokë ka shkuar ti takojë ata. Ai ka disa vite që punon si imam në xhaminë Emsdetten në Gjermani por me origjinë është nga Kumanova e kurrë nuk e harron se është shqiptar madje dhe patriot. Madje gjatë ditës së 19 Prillit ka marrë shumë urime pasi ka edhe ditëlindjen. Shumë urime dhe nga ne!

Related posts

Marina sërish shtatzënë? Shikojeni si po duket barku i saj në paraqitjen e fundit në publik

Gazetamax.mk

Fëmijët e suksesshëm dallohen me dy aftësi

Gazetamax.mk

Për lëkurë të shëndetshme keni parasysh këto këshilla

Gazetamax.mk